Vrouwengroep Ik sta als een huis!

Dit waardevolle programma gaat jou een mooie innerlijke reis opleveren! Iedere maand heeft een eigen thema en is samengesteld vanuit mijn achtergrond familieopstellingen, systemisch-, lichaams-  en coachingswerk, met als doel jou in je kracht zetten.

Vrouwengroepen gaan weer starten vanaf mei in Capelle aan den IJssel, Rotterdam en Nieuwegein

We werken tijdens deze dagen aan de verbinding met jezelf en met elkaar. Er zullen naast de dagen dat ik mijn expertise uitdraag en we lekker aan de slag gaan ook mensen van buitenaf komen, om ons ademhalingstechnieken aan te leren, meditatie en mindfulness, achtergrondinformatie over vrouwenzaken te delen, etc.

Voorbeelden van vrouwenthema’s

  • Ik sta als een huis
  • Mijn vrouwenlijn
  • Ik adem het leven
  • Van hoofd naar hart
  • Ik geef mijn leven kleur

Het programma bestaat uit 12 bijeenkomsten van ongeveer 2,5 uur incl. koffie en thee, onderverdeeld in programma deel 1 en 2.

Je kan ervoor kiezen om ter ondersteuning het helpende online programma ‘Ik sta als een huis’ te volgen, wat bestaat uit oefeningen, reminders, ervaringsverhalen en positieve affirmaties.

Volg je het hele programma, dan heb je ook recht op een gratis sessie (familie)opstellingen met houten poppetjes of matjes t.w.v. 79,

Superleuk als je mee komt doen!

Voor informatie of aanmelden Klik hier.

 

Waar hart, hoofd en buik met elkaar verbonden zijn ervaar je vanuit het diepste van je kern, hoe een prachtig mooie vrouw je bent.